Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

У Доброславській територіальній громаді Одеського району на базі Доброславського ліцею стартував ІІ (територіальний) етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч

Дата: 26.02.2024 10:48
Кількість переглядів: 30

У Доброславській територіальній громаді Одеського району на базі Доброславського ліцею стартував ІІ (територіальний) етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», що проводяться за ініціативою Президента України Володимира Зеленського.

На заході були присутні: Пархоменко (Комар) Ірина - майстер спорту України з боксу, майстер спорту міжнародного класу з тайського боксу, багаторазова чемпіонка України з боксу, призерка чемпіонатів Європи з боксу, чемпіонка Світу з тайського боксу та Олексій Остріков - майстер спорту України з волейболу, бронзовий призер Европейських ігор, трикратний чемпіон України з волейболу.

Щиро вітаємо всіх учасників змагань із вдалим стартом! Нехай цей день буде ще одним кроком до нових досягнень та перемог у спортивних змаганнях і мотивацією до здорового способу життя.

Висловлюємо вдячність керівникам команд за якісну підготовку юних спортсменів! Далі буде...

#scl_odesaregion


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь