Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Розвиток та популяризація фізичної культури, зокрема гімнастики серед різних категорій населення, особливо молоді сприятиме зміцненню здоров’я та загальному розвитку організму

Дата: 24.07.2024 10:37
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

 Цю ініціативу обговорили під час зустрічі заступника голови ОВА Сергій Кропива та президента "Одеської обласної федерації гімнастики" Сергія Кревицького. Також обговорили питання матеріально-технічної підтримки спортсменів.

На сьогодні в Одеській області професійно займаються гімнастикою більше 200 спортсменів та представляють нашу область та Україну на міжнародних змаганнях.

Гімнастика – це вид спорту з великими фізичними навантаженнями. Це один з найдавніших олімпійських видів спорту, що включає змагання на різних гімнастичних снарядах. Гімнастичні вправи застосовувалися в давні часи в країнах Древнього Сходу. Але, як засіб та метод фізичного виховання гімнастика виникла в Давній Греції. Греки називали гімнастикою всю систему фізичного виховання, але виділяли в ній загальне фізичне виховання молоді та її підготовку до змагань.

Підтримаймо разом здоровий спосіб життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь