Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

НОВИНИ

Навіщо відстежувати, що впливає на твої емоції протягом дня? Як це може вплинути на покращення твого стану? Більше про трекер настрою та його приклади — читай в каруселі.

Навіщо відстежувати, що впливає на твої емоції протягом дня? Як це може вплинути на покращення твого стану? Більше про трекер настрою та його приклади — читай в каруселі.

15:59 19.04.2024

Ти як?

Панічна атака не обирає зручного місця, часу чи «ту саму людину». Тож при ній варто тримати в голові факт — вона не загрожує життю і скоро мине (хоч нам і здається, що це триватиме нескінченно).

15:54 19.04.2024

Про забезпечення виконання норм законодавства України у сфері заходів профілактики отруєння бджіл засобами захисту рослин

Про забезпечення виконання норм законодавства України у сфері заходів профілактики отруєння бджіл засобами захисту рослин від шкідників і бур’янів та дотримання чинного законодавства стосовно своєчасного повідомлення пасічників з боку аграріїв про застосування пестицидів і агрохімікатів обговорили під час брифінгу в Одеській ОВА з фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Русланом Олійником - начальником відділу організації протиепізоотичної роботи Управління безпечності харчових продуктів, ветеринарної медицини і контролю у сфері органічного виробництва та Юрієм Бомчаком - начальником відділу захисту рослин, фітосанітарної діагностики та прогнозування Управління фітосанітарної безпеки.

12:02 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь