A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

НОВИНИ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 690-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 690-го дня війни «Сьогодні у Швейцарії відбувається нова зустріч радників лідерів держав щодо Формули миру. Це вже четверта така зустріч, і надзвичайно важливо, що кожна збирає більше учасників. Зараз представлені більше вісімдесяти держав та міжнародних організацій. І не тільки наші звичні партнери в Європі та Північній Америці, але й держави Латинської Америки, Африки, Азії, Океанії. Представницька зустріч. Вдячний кожному лідеру й кожній країні, які беруть участь у цій нашій спільній роботі і своєю участю підтверджують, що світовий порядок, заснований на правилах, обов’язково має бути відновлений – для всіх на землі, без виключень».

08:05 15.01.2024

Щодо системи захисту для Одещини, допомога у сферах медицини та туризму

Ці та інші питання обговорили з депутатом німецького Бундестагу член Комітету Бундестагу з питань оборонної політики, представник Вільної демократичної партії Федеративної Республіки Німеччина Маркус Фабер.

18:58 13.01.2024

За сприяння начальника Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олега Кіпера та Департаменту охорони здоров’я ОДА -громадською Організацією «Наші Черьомушки» відбулась передача сучасної карети швидкої допомоги Sprinter Daimler 1313.

Швидка передана КНП «Багатопрофільний шпиталь ветеранів» ООР» заступником начальника ОВА Олександром Харловим для переміщення захисників і захисниць України, які перебувають на лікуванні та проходять реабілітацію в шпиталі ветеранів.

17:57 13.01.2024

Про функціонування пунктів незламності на Одещині

Про функціонування пунктів незламності на Одещині за погіршення погодних умов розповів під час брифінгу в ОВА тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту з питань цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської обласної державної адміністрації Микола Шевченко.

15:53 13.01.2024

Одещина стала першим регіоном в Україні, де зʼявилися супер-технологічні ліжка для лікування пацієнтів з опіковою травмою

Завдяки особистому втручанню та сприянню голови Одеської ОВА Олега Кіпера, сьогодні опіковому відділенню Одеської міської клінічної лікарні №10 від благодійних фондів «УНІЛЕКС» та «Милосердя Віктор» було передано унікальне обладнання, яке вперше представлено в Україні. Йдеться про ліжка для лікування пацієнтів з опіковою травмою з флюідизованим повітрям PEARLS. Вони дозволять покращити якість надання медичної допомоги при опіковій травмі та комфортність перебування, знизити кількість ускладнень, інфікування ран та виникнення пролежнів.

18:40 12.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь